• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905452001441

Anasayfa


     Sharp MX-6071

   
Ürün Kodu : Sharp MX-6071
Ürün Özellikleri
Yazdırma, Fotokopi, Tarama, Faks, Dosyalama Dakikada sayfa: 60 S/B 60 Renkli Kağıt kapasitesi: Std 650 Maks 6.300 yaprak
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
  •  
  • Yazdırma, Fotokopi, Tarama, Faks, Dosyalama
  • Dakikada sayfa: 60 S/B 60 Renkli
  • Kağıt kapasitesi: Std 650 Maks 6.300 yaprak
  • SSL doğrulaması ve beyaz liste ile gelişmiş veri koruması ve erişim kontrolü
  • İkincil LAN desteği (isteğe bağlıdır) iki ağ için eşzamanlı destek sağlar
  • Tek oturum açma özelliği, herkese açık bulut depolama hizmetlerine kolay erişim sağlar
  • Isınma süresinin kısa olması ve hareket sensörü cihazın hemen kullanıma daima hazır olmasına imkan verir
  • OCR, kullanıcıların taranmış belgeleri düzenlenebilir MS Office dosyalarına (pptx, xlsx, docx) ve arama yapılabilen PDF'lere dönüştürebilmesini sağlar

Genel Bakış

MX-6071 A3 renkli yazıcı, çalışma grubu verimliliğini her zaman, her yerde artıran çözüm odaklı gelişmiş bir MFP'dir. Tek oturum açmayla buluta bağlanabilme, WiFi, NFC veya QR Kodu üzerinden mobil bağlantı, MS Office dosyalarının USB'den doğrudan yazdırılması ve aranabilir PDF'ye tarama ve Office'e tarama için OCR gibi özellikleri iş akışlarına esneklik kazandırır. İkinci LAN desteği (isteğe bağlı), kablosuz ve kablolu ağların birleşimi de dahil olmak üzere iki ağ için eşzamanlı destek sağlar. Standart olarak gelen Print Release özelliği kullanıcıların dosyaları sunucu olarak işlev gören ana MFP'ye gönderip orada depolamalarına imkan verir. Sonrasında baskı işleri ağa bağlı beşe kadar cihaza güvenli olarak gönderilebilir.

Verilerinizi ve ağınızı güvende tutmak için erişim kontrolü, veri şifrelemesi ve S/MIME’nin yanı sıra hatalarını kendi gideren bellenim sistemi, SSL sertifikası doğrulaması ve program yürütme beyaz listesi gibi bir dizi sağlam güvenlik özelliğine sahiptir.

Gelişmiş teknolojik özellikleri arasında, birisi yaklaştığında bunu algılayıp MFP'nin hemen kullanılmak üzere uyku modundan çıkması ve MFP'nin durumunu gösteren iletişim lambaları bulunmaktadır. 10.1” boyutundaki yatırılabilir renkli LCD dokunmatik ekranındaki favori simgeler sürüklenip bırakılarak ana sayfa kolayca kişiselleştirilebilir ve hızlı yardım kılavuzuna erişilebilir. Gündelik kullanım basit ve sezgiseldir; bütün özelliklere, işlevlere ve gelişmiş ön izleme ve web taraması dahil ayarlara dokunmatik ekrandan basit dokunuşlarıyla ulaşılabilir.

Renkli ve siyah-beyazda 60 ppm’ye varan baskı ve fotokopi hızları, dahili 150 yapraklık Dubleks Tek Geçiş Besleyici, 220 ipm’lik tarama hızı ve baskı ya da fotokopi işini duraklatmaksızın toneri değiştirebilme imkanı verimi ve üretkenliği artırır. Belgelerin güvende kalmasına yardımcı olmak amacıyla kullanıcılara orijinal belgeleri almalarını hatırlatan bir belge besleyici LED'i bile vardır. Azami 6.300 yapraklık kağıt kapasitesi ve SRA3 ve 300 gsm'ye kadar uzanan kağıt çeşitliliğiyle, bu cihaz her tür baskı ihtiyacınızı kolaylıkla karşılar. Ciltleme, manüel ve zımbasız zımbalama gibi çeşitli işleme opsiyonları cihazın çok yönlülüğünü daha da artırır. Üstün 1.200 x 1.200 dpi görüntü kalitesinin yanı sıra, otomatik süreç kontrolü ve geliştirici yenileme sistemi tutarlı biçimde yüksek görüntü kalitesi elde edilmesini sağlar.

Yeni Sharp Uygulama Portalı sayesinde MFP, yazılım güncelleştirmeleri ve buluta bağlantı uygulamalarıyla esnek bir şekilde çalışılabilmesine imkan verir ve uyarlanabilirliği artar.

MX-6071, Sharp'ın en yeni enerji tasarrufu teknolojisini kullanmaktadır. Hızlı ısınma süresi, düşük güç tüketimi ve düşük TEC değeri paradan tasarruf etmenize ve çevresel hedeflerinizi desteklemenize yardımcı olur. Ayrıca, otomatik toner kartuşu çıkarma işlevi, tonerin tamamen tüketilmesini sağlayarak kaynak tasarrufu sağlar.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj